Investér i det attraktive Ørestad

Type: Boligudlejning

 

PROJEKTET ER LUKKET FOR YDERLIGERE INVESTERINGER - DU KAN SKRIVE DIG OP TIL VORES NÆSTE PROJEKT I VALBY OG VÆR BLANDT DE FØRSTE DER FÅR BESKED NÅR DET ÅBNER FOR INVESTERINGER. 

 

INVESTERING: Vores første projekt i 8-tallet på Ørestaden blev afsluttet med succes og vi tilbyder nu vores brugere at kunne investere i samme område i vores andet projekt. Vi har nu et samlet investeringsmål på 2.100.000 kr. Dette vil gå til køb af 2 lejligheder, hvor disse vil blive købt kort tid efter endt crowdfunding.

Vores primære fokus er velbeliggende og attraktive 3-4 værelseslejligheder i nybyggede ejendomme (maksimum 5-10 år gamle). Generelt går vi efter den højeste lejeværdi for pengene, minimal vedligehold, kvalitetsbyggeri, samt et forventet værdipotentiale i området. Vi udvælger de bedste cases sammen med vores rådgivere. Vi har sørget for al papirarbejde, herunder de bedste aftaler med bank/realkredit og driftspartnere, så du ikke behøver at foretage dig noget som helst. 

OMRÅDET: Ørestaden er en af Københavns nye forstæder - et område i vækst og udvikling med skoler, børnehaver, idrætsfaciliteter, spisesteder, motionscenter både i og udenfor det store shopping- og oplevelsescenteret Fields, som ligger midt i bydelen. Endvidere ny stor Nordisk Film biograf. Der er en metro lige rundt om hjørnet, som får en ind til Kongens Nytorv på under 10 min., ligesom den gode infrastruktur med motorveje, lufthavn og broen til Sverige skal nævnes.

Ørestad ligger op til ca. 2.000 hektar fredet område med et rigt dyreliv, og på den anden side er der en flot udsigt over Københavns tårne. I området finder du bl.a. gode parkeringsforhold samt stort aktivitets- og idrætsområde.

 

INVESTERING I TRE TRIN: Hvis du ønsker at reservere dine aktier i dette projekt, sker følgende:

 1. Du vil blive bedt om at udfylde lidt information om dig selv (jf. gældende lovgivning omkring forebyggelse af hvidvask og udvidet kundekendskab).  
 2. Få præsenteret en investeringsaftale, som du kan underskrive digitalt med NEM-ID. Bemærk at du kan fortryde din investering op til 14 dage efter crowdfunding er afsluttet.
 3. Overfør penge til klient konto (hos Publicure Advokater) - Du vil herefter blive kontaktet af os for nærmere information.

 

MINIMUMSINVESTERING: Vi er på nuværende tidspunkt desværre begrænset af lovgivningen omkring, hvor mange investorer der kan gå sammen i en investering (et aktieselskab). Dette betyder, at ejendomsselskabet der investeres i, tager imod aktiereservationer på beløb fra 25.000 kr. (vi har desværre udsolgt på investeringer fra 10.000 kr.). Vi beklager dette og arbejder på højtryk for en langsigtet løsning, der vil muliggøre investering fra 1.000 kr. så snart vi lancerer til den brede befolkning. 

Hurtige fakta

 • Portefølje med flere ejerlejligheder i København
 • Anvisningsret til at leje lejlighederne
 • Udbetaling af 4-6% i årligt udbytte
 • Sælg din ejerandel når som helst
 • Ingen besvær med vedligehold, udlejning og administration
 • Lav minimumsinvestering på 25.000 kr.

ØKONOMI & BUDGET

5.700.000 kr.
Handelspris (for 2 lejligheder)
3.990.000 kr.
Realkreditbelåning
394.356 kr.
Samlede omkostninger
71.510 kr.
Stiftelsesomkostninger (Realkredit)
13.000 kr.
Advokat - skøde
35.860 kr.
Tinglysning - skøde
182.657 kr.
Brickshare crowdfunding fee (10%)
91.329 kr.
Kontantreserve
2.100.556 kr.
Crowdfunding (aktiekapital)
Økonomi: Vi har budgetteret med 70% belåning af de indkøbte lejligheder, det betyder for dig som investor at for hver krone investeret kommer realkreditinstituttet med 2 kr. til køb af lejlighed. Du har samtidig den fordel, at du som investor ikke hæfter for lån eller andre forpligtelser. Det at ejendommen er belånt, dvs. gearet, betyder at en prisstigning på boligmarkedet på eksempelvis 3% årligt vil give dig et afkast på omkring 10%. I tillæg til markedsudviklingen for de indkøbte lejligheder får du også et løbende udbytte - overskud fra huslejen. Se Budget for detaljer.
361.000 kr.
Årlig leje (1800 kvm)
224.382 kr.
Samlede omkostninger
36.716 kr.
Fællesomkostninger (ejerforening)
18.302 kr.
Grundskyld / kommuneskat
14.440 kr.
Tomgang/vedligehold (2%)
36.100 kr.
Brickshare administration (10%)
89.544 kr.
50% Realkreditlån 1 - F5 - med afdrag
29.280 kr.
50% Realkreditlån 2 - F5 - uden afdrag
30.056 kr.
Selskabskat
106.562 kr.
Overskud (efter skat)
5,07%
Udbytte (efter skat)
8,31%
Samlet årligt afkast på investering
Budget: Vi har budgetteret med en konservativ markedsleje for området (1800 kr. pr. kvm. - forventes udlejet til 2000 kr.) og med ovenstående budget forventes et årligt udbytte (betales månedligt til dig) på omkring 5%. Der spares samtidig op i murstene, da gælden i lejlighederne bliver løbende betalt af, hvorfor din ejerandels værdi stiger med tiden uagtet hvordan boligmarkedet bevæger sig. Vi forventer et samlet afkast på omkring 8,3% årligt (her indgår også 5% årligt udbytte, samt 3,3% afdrag på gæld) ved 0% prisstigninger på boligmarkedet. Du kan længere nede beregne, hvordan din investering kan udvikle sig ift. dine egne forventninger til boligmarkedet.

Udvikling i området

Nedenfor kan du se tallene fra de sidste 10 år for Ørestadsområdet

Tallene er fra Boligmarkedsstatistikken hos finansdanmark.dk

Tallene er fra Boligmarkedsstatistikken hos finansdanmark.dk

Tallene er fra Boligmarkedsstatistikken hos finansdanmark.dk

Beregn dit afkast

Jeg forventer en prisudvikling på:

Jeg forventer at investere:

Forventer investering i:

 
Med en investering på 10.000 kr. forventer vi at den har en værdi på 12.874 kr. (28,74%). Du vil heraf få en udbetaling på 507 kr. fra lejen.

OBS: Tallene er kun vejledende og kan ikke anvendes som en sikker indikator for fremtidige afkast & prisudvikling. Der er ingen garanti for et positivt afkast.

Projekt tidslinje

Tidslinje for projektet

 • Ørestad-projektet åbner for investeringer

  Nu kun du investere i Ørestaden

 • Ørestad-projektet lukkes

  Projektet forventes fuldtegnet

 • Lejlighederne overtages

  Købsaftalerne underskrives

 • Lejlighederne lejes ud

  Begge lejligheder sættes i stand og lejes ud

 • Udbytte udbetales

  Investorer får udbetalt udbytte

FAQ

Generelt

Mnimumsinvestering for vores projekter er 1.000 kr. Dog kan der forekomme en højere minimumsinvestering for visse projekter. Dette vil fremgå af projektet.

Du kan reservere boligaktier ved at udfylde formularen, som du finder ved at trykke på "Reserver aktier til mig" under hver projektside. 

Brickshare er en crowdfunding platform, som muliggør investering i boligudlejning på en nem og let tilgængelig måde. Du får samtidig løbende udbytte og mulighed for et højt afkast på din investering.

 Du kan altid kontakte Brickshare med henblik på salg af din ejerandel. Det gør du via dit dashboard når du er logget ind. Vi kan ikke garantere salg af dine boligaktier, men har et stort netværk af investorer som ønsker at investerer og vi arbejder hårdt på at denne proces også digitaliseres på sigt. 

Investeringssummen indbetales til vores samarbejdspartner - Publicure Advokater, hvor din investering sættes ind på en sikret klientkonto. Det betyder at dine penge først frigives når projektet er færdigt og investeringsmålet er nået.  

Som udgangspunkt har du 14 dages fortrydelsesret, når du investerer via Brickshare platformen. Dette gælder fra det øjeblik et projekt er 100% fuldtegnet. 

Honorar og omkostninger

Brickshare markedsfører ejendomsprojekter på vegne af forskellige ejendomsselskaber. Disse ejendomsselskaber er professionelt drevet af erfarne branchefolk. Vi modtager et honorar for at markedsføre og formidle kontakt mellem investorer og ejendomsselskabet. Honorarets størrelse fremgår under nøgletal for de enkelte projekter.

Brickshare samarbejder med en række ejendomsadministratorer, hvorfor ejendomsselskaberne bliver faktureret et honorar til at sikre en professionel drift af din investering. 

Forventet afkast

Vi finder de bedste investeringscases sammen med vores rådgiverkorps, der har lang erfaring med boligudlejning. Vi lægger vægt på beliggenhed, byggeri (gerne nyt), arkitektur, indretning, transportmuligheder og andre faciliteter, som er værdifulde at tage med i betragtning ved boligkøb. Dette tilsammen sikrer, at vi har en høj kvalitet af projekter på vores platform.

Vi kan desværre ikke give dig et svar på det. Brickshare er fuldt transparent og åben omkring hver investeringsmulighed på platformen. Vi beregner forventede udbytte ift. konservative estimater og data fra markedet og den pågældende ejendom.

Hvordan din investering udvikler sig afhænger af markedsvilkårene, samt en individuel profit fra lejeindtægten (udbytte). Der kan ligeledes opstå ukendte omkostninger, som skal betales af ejendomsselskabet.

Du kan bruge vores afkastberegner på projektsiden, som kan give dig en god indikation af afkast på din investering. 

Sikkerhed & lovgivning

Du kan være helt rolig, vi er underlagt samme lovgivning og ansvar som banker og har derfor sørget for at have samme kvalitet af sikkerhed indbygget i vores platform. Blandt andet er al kundedata anonymiseret og lagt i sikre datacentre, mens al kommunikation på hjemmesiden er krypteret efter bedste standard på lige fod med banker.

Du kan risikere at værdien af din investering falder, hvis de underliggende lejligheder falder i værdi. I tillæg til dette kan der være forbundet en risiko, for at det forventede udbytte ikke realiseres, hvis eksempelvis at det bliver svært at udleje boligerne i København.  

Brickshare er en platform, som formidler kontakt til ejendomsselskaber der søger investorer, hvis eventuelt skulle gå komme i økonomiske vanskeligheder, kan du være helt rolig, da dine penge i din wallet vil være sikret af EU-indskyder bankgaranti for beløb op til 750.000 kr. gennem vores bankpartner. Desuden vil dit ejerskab i en given ejendomsportefølje være uberørt, da din investering er juridisk indhegnet og adskilt fra Brickshare og ejendomsprojekterne imellem.   

Vedligeholdelse & istandsættelse

Hvis en given lejlighed kræver istandsættelse (såsom maling) vil dette være budgetteret i vores budgetter sammen med købsprisen, hvorfor ejendomsselskabet vil stå for dette. 

Lejere

Vi har dygtige og professionelle administrationsselskaber, der står for den daglige drift af lejlighederne i form af markedsføring, udlejning og den daglige kontakt til lejerne. 

Du vil ikke blive bedt om at betale for dryppende vandhaner eller løbende toiletter. Vi afsætter et fast beløb på årlig basis til almindelig vedligeholdelse. Ved skader påført af lejer, gøres der udlæg i depositum og forudbetalt leje betalt af lejer ved indflytning. Andre vedligeholdelse og fællesudgifter dækkes af en eventuelt ejerforening. 

Hvis en lejer ikke betaler husleje, er der blandt andet stillet sikkerhed i indbetalt depositum og forudbetalt husleje på tre til seks måneder.

Ved hvert lejlighedskøb bliver der også lagt tre måneders husleje til side igennem ejendomsselskabet. Jo flere lejligheder indkøbt i ejendomsselskabet – jo mindre risiko forbundet med tomgang.

Til slut har vi budgetteret med en standard tomgang på to procent årligt. Det svarer til det samme beløb som større ejendomsselskaber budgettere med – og sikrer derved imod tabt huslejefortjeneste. 

Vi sørger også for at screene og finde solide lejere, da vi udelukkende har et fokus på attraktive lokationer, hvor der generelt ikke særlig stor lejerisiko.

Skat

Som virksomhedsejer kan du også investere i ejendomsprojekter via Brickshare. Her vil der blive blive betalt almindelig udbytteskat, mens ved minimum 10% ejerskab af selskabet kan du udnytte muligheden for at få skattefrit udbytte ind i dit selskab. Uanset ejerandel vil selve værdistigningen på boligaktierne være skattefri ved salg.

Som privatinvestor med pensionsmidler kan du med fordel investere i ejendomsprojekter via Brickshare. Dette kan lade sig gøre, hvis en andel af din pensionsformue er i en bankstyret ordning - her vil gevinsten blive beskattet med 15,4% af den samlede værdi (lagerbeskatning). Ydermere er det muligt at kombinere pensionsmidler med frie midler. Kontakt Brickshare for nærmere information.

Som privatinvestor vil din investering beskattes efter almindelige aktieavanceregler (privat opsparing), dvs. 27% i skat af de første DKK 50.600 (2016) og 42% af aktieindkomst (gevinst) ud over DKK 50.600 (for ægtepar er grænsen DKK 101.200).

Partnere

Hvis du er ejendomsmægler, privat ejendomsinvestor, asset manager eller ejendomsudvikler vil vi meget gerne høre fra dig.

Ring til os på tlf. 71 99 26 22 eller skriv til os på [email protected].

Ejendomme

Lejlighederne ejes af det pågældende ejendomsselskab, som der investeres igennem Brickshare platformen. Du får som investor delvis ejerskab i selskabet, som modsvarer det beløb du har investeret.

Ejendommene vurderes generelt set ud fra ejendomsmæglers udbudspriser, da lejlighederne købes på boligmarkedet. Dette sammenholdes med seneste salgsdata fra området.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os via Chat, e-mail eller telefon.
Ring til os på: +(45) 71 99 26 22 eller
Skriv til os!