Investér i det prisbelønnede byggeri 8TALLET

Type: Boligudlejning

 

Lejlighed købt d. 1/5-17 til overtagelse d. 15/6-17. 

 

BOLIGEN: Lejlighed med stor altan ind mod den charmerende & hyggelige gård samt udsigt ud over fælleden. Lejligheden byder dig velkommen i det åbne stue/alrum/, hvor du har mulighed for at opsætte et ekstra værelse, hvis dette behov skulle opstå. Hele stuen omkredses af store væg til loft vinduer, som giver et helt fantastisk lys, hvor du samtidig har udkig ud over fælleden og kig ind til byen. Lejlighedens lækre åbne hvide køkken, har masser af skabsplads og alt i flotte hårde hvidevarer. Stort og lækkert lyst hvidt badeværelse med separat bruseniche og vaskemaskine. Stort lyst soveværelse med plads til den store dobbeltseng samt stort garderobeskab og tilhørende kontorhjørne samt udgang til lejlighedens store altan, hvor der er plads til spisearrangement samt gril. Lejligheden fremstår super flot & velholdt.

EJENDOMMEN: Det nyskabende og prisbelønnede byggeri "8Tallet" er opført i 2010. Ejendommen er tegnet af det anerkendte arkitektfirma Bjarke Ingels Group og byder naturligvis på elevator, dørtelefon, brugsret til kælderrum, samt cykelkælder. 8Tallet blev i 2011 kåret til verdens bedste boligbyggeri. I byggeriet og nabolaget er der mange gode faciliteter som bl.a. daginstitution, fællesrum, legeplads, hyggelig café samt hele Ørestads mange aktivitetsmuligheder og shoppingcenteret Fields. 

OMRÅDET: Lejligheden er beliggende i den sydvestlige del af Ørestad i 8-tallet, som er et af Bjarke Ingels prisbelønnede boligbyggerier i Ørestad. Byggeriet er bundet sammen af en kilometerlang gangsti, som snor sig langs facaderne. Fælleden bliver din nye nabo med stort fredet naturområde med et rigt dyreliv. Ørestad er en af Københavns nye forstæder - et område i vækst og udvikling med skoler, børnehaver, idrætsfaciliteter, spisesteder, motionscenter både i og udenfor det store shopping- og oplevelses center Fields, som ligger midt i bydelen. Endvidere ny stor Nordisk Film biograf. Når omverdenen kalder, kan du hoppe på metroen lige rundt om hjørnet, som på blot ti minutter fører dig ind til Kongens Nytorv, ligesom den gode infrastruktur skal nævnes med motorveje, lufthavnen og broen til Sverige.

Lejligheden ligger op til ca. 2.000 hektar fredet område med et rigt dyreliv, og drejer man hovedet til anden side en flot udsigt over Københavns tårne. Tæt på ejendommen finder du bl.a. gode parkeringsforhold, stort aktivitets- og idrætsområde og Metroen med ca. 10-12 min. til Kongens Nytorv.

Hurtige fakta

 • Anvisningsret til at leje lejlighederne
 • Udbetaling af 4-6% i årligt udbytte
 • Sælg din ejerandel når som helst
 • Ingen besvær med vedligehold, udlejning og administration

ØKONOMI & BUDGET

2.895.000 kr.
Handelspris
2.026.500 kr.
Realkreditbelåning
164.166 kr.
Samlede omkostninger
42.058 kr.
Stiftelsesomkostninger (Realkredit)
7.500 kr.
Advokat - skøde
19.030 kr.
Tinglysning - skøde
1.700 kr.
Ejerskiftegebyr - ejerforening
46.939 kr.
Brickshare crowdfunding fee (10%)
46.939 kr.
Kontantreserve
1.032.666 kr.
Crowdfunding (aktiekapital)
Økonomi: Vi har budgetteret med 70% belåning af de indkøbte lejligheder, det betyder for dig som investor at for hver krone investeret kommer realkreditinstituttet med 2 kr. til køb af lejlighed. Du har samtidig den fordel, at du som investor ikke hæfter for lån eller andre forpligtelser. Det at ejendommen er belånt, dvs. gearet, betyder at en prisstigning på boligmarkedet på eksempelvis 3% årligt vil give dig et afkast på omkring 10%. I tillæg til markedsudviklingen for de indkøbte lejligheder får du også et løbende udbytte - overskud fra huslejen. Se Budget for detaljer.
173.250 kr.
Årlig leje
156.182 kr.
Samlede omkostninger
36.296 kr.
Fællesomkostninger (ejerforening)
9.151 kr.
Grundskyld / kommuneskat
3.465 kr.
Tomgang/vedligehold (2%)
17.325 kr.
Brickshare administration (10%)
55.985 kr.
50% Realkreditlån 1 - F5 - med afdrag
33.960 kr.
50% Realkreditlån 2 - F5 - uden afdrag
15.172 kr.
Selskabskat
53.794 kr.
Overskud (efter skat)
5,21%
Udbytte (efter skat)
8,50%
Samlet årligt afkast på investering
Budget: Vi har budgetteret med en konservativ markedsleje for området (1800 kr. pr. kvm) og med ovenstående budget forventes et årligt udbytte (betales månedligt til dig) på omkring 5%. Der spares samtidig op i murstene, da gælden i lejlighederne bliver løbende betalt af, hvorfor din ejerandels værdi stiger med tiden uagtet hvordan boligmarkedet bevæger sig. Vi forventer et samlet afkast på omkring 8,5% årligt (her indgår også 5,21% årligt udbytte, samt 3,5% afdrag på gæld) ved 0% prisstigninger på boligmarkedet. Du kan længere nede beregne, hvordan din investering kan udvikle sig ift. dine egne forventninger til boligmarkedet.

Udvikling i området

Nedenfor kan du se tallene fra de sidste 10 år for Ørestadsområdet

Tallene er fra Boligmarkedsstatistikken hos finansdanmark.dk

Tallene er fra Boligmarkedsstatistikken hos finansdanmark.dk

Tallene er fra Boligmarkedsstatistikken hos finansdanmark.dk

Beregn dit afkast

Jeg forventer en prisudvikling på:

Jeg forventer at investere:

Forventer investering i:

 
Med en investering på 10.000 kr. forventer vi at den har en værdi på 12.252 kr. (22,52%). Du vil heraf få en udbetaling på 521 kr. fra lejen.

OBS: Tallene er kun vejledende og kan ikke anvendes som en sikker indikator for fremtidige afkast & prisudvikling. Der er ingen garanti for et positivt afkast.

Projekt tidslinje

Tidslinje for projektet

 • Ørestad-projektet åbner for investeringer

  Brickshares første projekt åbner for investeringer

 • Ørestad-projektet lukkes

  Projektet forventes fuldtegnet

 • Købsaftalen underskrives

  Danmarks første crowdfundede lejlighed købes.

 • Lejligheden lejes ud

  Lejligheden sættes i stand og lejes ud

 • Udbytte udbetales

  Investorer får udbetalt udbytte

FAQ

Generelt

Mnimumsinvestering for vores projekter er 1.000 kr. Dog kan der forekomme en højere minimumsinvestering for visse projekter. Dette vil fremgå af projektet.

Du kan reservere boligaktier ved at udfylde formularen, som du finder ved at trykke på "Reserver aktier til mig" under hver projektside. 

Brickshare er en crowdfunding platform, som muliggør investering i boligudlejning på en nem og let tilgængelig måde. Du får samtidig løbende udbytte og mulighed for et højt afkast på din investering.

 Du kan altid kontakte Brickshare med henblik på salg af din ejerandel. Det gør du via dit dashboard når du er logget ind. Vi kan ikke garantere salg af dine boligaktier, men har et stort netværk af investorer som ønsker at investerer og vi arbejder hårdt på at denne proces også digitaliseres på sigt. 

Investeringssummen indbetales til vores samarbejdspartner - Publicure Advokater, hvor din investering sættes ind på en sikret klientkonto. Det betyder at dine penge først frigives når projektet er færdigt og investeringsmålet er nået.  

Som udgangspunkt har du 14 dages fortrydelsesret, når du investerer via Brickshare platformen. Dette gælder fra det øjeblik et projekt er 100% fuldtegnet. 

Honorar og omkostninger

Brickshare markedsfører ejendomsprojekter på vegne af forskellige ejendomsselskaber. Disse ejendomsselskaber er professionelt drevet af erfarne branchefolk. Vi modtager et honorar for at markedsføre og formidle kontakt mellem investorer og ejendomsselskabet. Honorarets størrelse fremgår under nøgletal for de enkelte projekter.

Brickshare samarbejder med en række ejendomsadministratorer, hvorfor ejendomsselskaberne bliver faktureret et honorar til at sikre en professionel drift af din investering. 

Forventet afkast

Vi finder de bedste investeringscases sammen med vores rådgiverkorps, der har lang erfaring med boligudlejning. Vi lægger vægt på beliggenhed, byggeri (gerne nyt), arkitektur, indretning, transportmuligheder og andre faciliteter, som er værdifulde at tage med i betragtning ved boligkøb. Dette tilsammen sikrer, at vi har en høj kvalitet af projekter på vores platform.

Vi kan desværre ikke give dig et svar på det. Brickshare er fuldt transparent og åben omkring hver investeringsmulighed på platformen. Vi beregner forventede udbytte ift. konservative estimater og data fra markedet og den pågældende ejendom.

Hvordan din investering udvikler sig afhænger af markedsvilkårene, samt en individuel profit fra lejeindtægten (udbytte). Der kan ligeledes opstå ukendte omkostninger, som skal betales af ejendomsselskabet.

Du kan bruge vores afkastberegner på projektsiden, som kan give dig en god indikation af afkast på din investering. 

Sikkerhed & lovgivning

Du kan være helt rolig, vi er underlagt samme lovgivning og ansvar som banker og har derfor sørget for at have samme kvalitet af sikkerhed indbygget i vores platform. Blandt andet er al kundedata anonymiseret og lagt i sikre datacentre, mens al kommunikation på hjemmesiden er krypteret efter bedste standard på lige fod med banker.

Du kan risikere at værdien af din investering falder, hvis de underliggende lejligheder falder i værdi. I tillæg til dette kan der være forbundet en risiko, for at det forventede udbytte ikke realiseres, hvis eksempelvis at det bliver svært at udleje boligerne i København.  

Brickshare er en platform, som formidler kontakt til ejendomsselskaber der søger investorer, hvis eventuelt skulle gå komme i økonomiske vanskeligheder, kan du være helt rolig, da dine penge i din wallet vil være sikret af EU-indskyder bankgaranti for beløb op til 750.000 kr. gennem vores bankpartner. Desuden vil dit ejerskab i en given ejendomsportefølje være uberørt, da din investering er juridisk indhegnet og adskilt fra Brickshare og ejendomsprojekterne imellem.   

Vedligeholdelse & istandsættelse

Hvis en given lejlighed kræver istandsættelse (såsom maling) vil dette være budgetteret i vores budgetter sammen med købsprisen, hvorfor ejendomsselskabet vil stå for dette. 

Lejere

Vi har dygtige og professionelle administrationsselskaber, der står for den daglige drift af lejlighederne i form af markedsføring, udlejning og den daglige kontakt til lejerne. 

Du vil ikke blive bedt om at betale for dryppende vandhaner eller løbende toiletter. Vi afsætter et fast beløb på årlig basis til almindelig vedligeholdelse. Ved skader påført af lejer, gøres der udlæg i depositum og forudbetalt leje betalt af lejer ved indflytning. Andre vedligeholdelse og fællesudgifter dækkes af en eventuelt ejerforening. 

Hvis en lejer ikke betaler husleje, er der blandt andet stillet sikkerhed i indbetalt depositum og forudbetalt husleje på tre til seks måneder.

Ved hvert lejlighedskøb bliver der også lagt tre måneders husleje til side igennem ejendomsselskabet. Jo flere lejligheder indkøbt i ejendomsselskabet – jo mindre risiko forbundet med tomgang.

Til slut har vi budgetteret med en standard tomgang på to procent årligt. Det svarer til det samme beløb som større ejendomsselskaber budgettere med – og sikrer derved imod tabt huslejefortjeneste. 

Vi sørger også for at screene og finde solide lejere, da vi udelukkende har et fokus på attraktive lokationer, hvor der generelt ikke særlig stor lejerisiko.

Skat

Som virksomhedsejer kan du også investere i ejendomsprojekter via Brickshare. Her vil der blive blive betalt almindelig udbytteskat, mens ved minimum 10% ejerskab af selskabet kan du udnytte muligheden for at få skattefrit udbytte ind i dit selskab. Uanset ejerandel vil selve værdistigningen på boligaktierne være skattefri ved salg.

Som privatinvestor med pensionsmidler kan du med fordel investere i ejendomsprojekter via Brickshare. Dette kan lade sig gøre, hvis en andel af din pensionsformue er i en bankstyret ordning - her vil gevinsten blive beskattet med 15,4% af den samlede værdi (lagerbeskatning). Ydermere er det muligt at kombinere pensionsmidler med frie midler. Kontakt Brickshare for nærmere information.

Som privatinvestor vil din investering beskattes efter almindelige aktieavanceregler (privat opsparing), dvs. 27% i skat af de første DKK 50.600 (2016) og 42% af aktieindkomst (gevinst) ud over DKK 50.600 (for ægtepar er grænsen DKK 101.200).

Partnere

Hvis du er ejendomsmægler, privat ejendomsinvestor, asset manager eller ejendomsudvikler vil vi meget gerne høre fra dig.

Ring til os på tlf. 71 99 26 22 eller skriv til os på [email protected].

Ejendomme

Lejlighederne ejes af det pågældende ejendomsselskab, som der investeres igennem Brickshare platformen. Du får som investor delvis ejerskab i selskabet, som modsvarer det beløb du har investeret.

Ejendommene vurderes generelt set ud fra ejendomsmæglers udbudspriser, da lejlighederne købes på boligmarkedet. Dette sammenholdes med seneste salgsdata fra området.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os via Chat, e-mail eller telefon.
Ring til os på: +(45) 71 99 26 22 eller
Skriv til os!