Mød holdet

"Vi åbner ejendomsmarkedet op for almindelige mennesker og gør det muligt at investere sine penge i noget de fleste kan forholde sig til. Boligudlejning er
i modsætning til aktier relativt simpelt at forstå; man lejer ejendommen ud og kan derefter nyde godt af en lejeindtægt"

Mød holdet bag Brickshare

Junaid Ahmad

Junaid Ahmad

CEO

Junaid Ahmad

CEO

Junaid er stifter og CEO for Brickshare. Han er iværksætter helt ind til benet og mestrer stort set alle genre indenfor fintech, alt imens han holder orden på tropperne hos Brickshare. Junaid har en lang karriere bag sig, hvor han har arbejdet med fintech/regtech i mere end ni år med fokus på compliance, consulting og business development, hos bl.a. Danske Bank. Hvor andre måske er afhængige af Facebook, så har Junaid en svaghed for Linkedin, og vælger du at udfordre ham i bordfodbold, får du kamp til stregen.

Kamran Ahmed

Kamran Ahmed

Produkt og Marketing

Kamran Ahmed

Produkt og Marketing

Kamran er uden tvivl Brickshares ukronede marketingsguru. Han styrer marketingsafdelingen med en imponerende snilde og tryller nye hacks frem på daglig basis. Derudover har Kamran omfattende erfaring inden for teknologi, design og branding fra bl.a. eget webbureau. Kamran er lidt af en grinebider og kæmpe fan af tegneserier, som han ser sammen med sine nevøer. Sidst men ikke mindst, er han en ivrig basketballspiller, der ikke er bleg for en kamp eller to efter arbejde.

Thomas Midtgaard

Thomas Midtgaard

Head of Finance

Thomas Midtgaard

Head of Finance

Thomas holder styr på alle finanserne hos Brickshare. Han er et talgeni, og så er han også excel-ekspert til stor beundring for kontorets excel-analfabets. Derudover er Thomas en eftertragtet herre, som er blevet headhuntet af flere tidligere arbejdspladser. Han har bred erfaring indenfor Corporate Finance og forretningsudviklings med M&A deals fra bl.a. ATRIUM Partners, GN Store Nord A/S og Danske Bank. Thomas har en tvillingbror, og rygtet siger at han ikke kan lide kage, men kun spiser slik.

Julie

Julie Exner

Investor Relations

Julie Exner

Investor Relations

Julie arbejder med investor relations hos Brickshare og er first point of entry, når investorerne ønsker hjælp eller vejledning til Brickshare-platformen. Julie har tidligere boet i London, hvor hun var junior analyst hos asset management virksomheden, Newscape Capital Group. Derudover har Julie haft et internship hos Partners Wealth Management i London, hvor hun sørgede for alt, der havde med GDPR at gøre. Til dagligt studerer Julie International Business på CBS, mens hun i sin fritid går til boksning og TRX, og så elsker hun at se fodbold både på stadion og i fjernsynet. Desuden er Julie ikke bange for selv at gå på banen og spille en kamp eller to.

Emilie Schultz-Nybye

Emilie Schultz-Nybye

Marketing & Content

Emilie Schultz-Nybye

Marketing & Content

Emilie arbejder med marketing og content hos Brickshare, hvor hun står for at kreere inspirerende og lærerigt indhold til Brickshares investeringsplatform, nyhedsbreve og de sociale medier. Til dagligt holder hun styr på alt fra blogs til de sociale medier, alt imens hun har en mission om at gøre investering lidt sjovere. Emilie har en cand.mag. i moderne kultur og har tidligere arbejdet med litteratur, prøvet livet som freelance tekstforfatter og i lidt over et år skrev hun boligpoesi for esoftcreative i Barcelona. Emilie er lidt af en bognørd med en forkærlighed for skønlitteratur og vermouth, som hyppigt importeres fra Spanien.

Ēriks Lapiņš

Ēriks Lapiņš

Designer

Ēriks Lapiņš

Designer

Ēriks er studentermedhjælper hos Brickshare og lidt af et en-mands-band. Han har en bred vifte af kompetencer og er både multimediedesigner, tekstforfatter, UI, UX og video-ekspert. I tidernes morgen startede Eriks som praktikant hos Brickshare og går derfor under navnet The Intern. Efter han blev færdiguddannet har han lavet lidt af hvert, og i dag designer han både for web og print, og indimellem leger han også med videoer. Eriks er fra Letland og i dansktimerne lærer han banke banke på jokes, som hyppigt bliver prøvet af her på kontoret.

Anders

Anders Øby

Developer

Anders Øby

Developer

Anders kommer fra startup-miljøet og har arbejdet som systemudvikler siden 2012. Han har erfaring inden for alt fra sundhedssektoren og forsikring til parkeringssystemer og betalingsplatforme. Anders elsker at ro, men har til dags dato ikke sat benene i en singlesculler, hans undskyldning er, at han har for travlt. Kontorets teori er, at han er bange for vand og ikke kan svømme.

Jacob Avlund

Jacob Avlund

Head of Engineering

Jacob Avlund

Head of Engineering

Jacob er Head of Engineering og er uden tvivl manden med det længste cv hos Brickshare. Jacob har arbejdet på både store projekter inden for den finansielle og offentlige sektor samt mindre og mere fleksible projekter - både som projektleder, arkitekt og udvikler. Senest har Jacob været teknisk ansvarlig for at udvikle Danske Banks investeringsplatform June.dk fra bunden. Derudover elsker han at undervise og har undervist i teknologi i årevis og hjulpet hundredvis af universitetsstuderende og branchefolk med nye programmeringsevner.

Jens Christian Berner

Jens Christian Berner

Head of Real Estate

Jens Christian Berner

Head of Real Estate

Med hele 17 års erfaring fra internationale virksomheder såsom Sony, Nordea og Danske Bank er Jens en af de mest erfarne herre hos Brickshare. Jens er uddannet jurist og har igennem sin karriere altid arbejdet med ejendomme, da han brænder for at skabe liv, trivsel og økonomi i mødet mellem mennesker og ejendomme. Jens er kreativ og abstrakt tænkende, resultatorienteret og holder af at levere som et team. I sin fritid er Jens lidt af en naturentusiast med hele 111 bonsaitræer, som han samler og designer i sin have. Han har desuden outsourcet vandingen til et automatisk vandingssystem.

Parham Zamani

Parham Zamani

Investor Relations & Property

Parham Zamani

Investor Relations & Property

Parham arbejder med investor relations hos Brickshare, og han er derfor dagligt i kontakt med Brickshares investorer og brugere. Parham har selv en stor interesse for ejendomsbranchen, og han har lige købt sin første ejerlejlighed i København. Ved siden af arbejdet hos Brickshare studerer Parham Real Estate Investement via fjernstudie på Harvard Universitet, og så er han næstformand i bestyrelsen i Red Barnets ungdomsafdeling i Roskilde. Parham køber ubetinget alle sine skjorter i Carrefour i Dubai, og så er han en af de kloge hoveder, som har tjent penge på Bitcoin boomet.

Jessica Ryvang

Jessica Ryvang

Property Assistant

Jessica Ryvang

Property Assistant

Jessica har en bachelor i finans med speciale i ejendomshandel og har tidligere arbejdet hos EDC Poul Erik Bech på Frederiksberg samt hos Nykredit, som ejerskifteforsikringskonsulent. Hos Brickshare har hun titlen property assistant, hvor hun hjælper Head of Property med forskellige opgaver såsom at agere projektkoordinator på projekter, opbygger databaser og tager sig af udlejning mm. Jessia er desuden en haj til Black Jack og er en af de få, der kører med overskud hos Casino Copenhagen, som dermed har været hovedsponsor for en designertaske eller to.

Anders Michelsen

Anders Michelsen

Investor Relations

Anders Michelsen

Investor Relations

Til dagligt studerer Anders Business Administration på Roskilde Universitet, mens han hos Brickshare vejleder og hjælper Brickshares investorer og brugere, når de ønsker hjælp til platformen. Anders har erfaring fra startup-miljøet, hvor han tidligere har arbejdet som konsulent inden for Virtuel Reality-området. Anders er født og opvokset i Svendborg på Fyn, og han har på sine blot 22 år boet 13 forskellige steder, hvilket er derfra han har sin interesse i ejendomsmarkedet. Anders har desuden spillet fodbold på højeste niveau, og i dag spiller han fodbold for at holde formen ved lige.

Rit Christensen

Rit Christensen

Communication and PR

Rit Christensen

Communication and PR

Rit arbejder med kommunikation og PR hos Brickshare og står for at udforme spændende og inspirerende content, udarbejde pressemateriale samt skabe virksomhedspartnerskaber. Rit er uddannet cand.merc.kom’er og har arbejdet med kommunikation og marketing i seks år. Derudover har hun iværksættererfaring som medejer af en online webshop, der solgte luksus second hand, som hun også selv har en forkærlighed for. Rit er desuden meget berejst og har boet i hele tre forskellige lande - lige fra storbylivet i Berlin til eksotiske Malaysia og Australien. I sin fritid holder Rit af at tegne på Glyptoteket og løbetræne i Frederiksberg Have og har desuden lidt af en svaghed for saltlakrids.

Rasmus von Syberg

Rasmus von Syberg

Developer

Rasmus von Syberg

Developer

Rasmus er en del af Brickshares dygtige tech-team, hvor han blandt andet er med til at bygge Brickshares kommende børsplatform og udvikle nye interne IT-systemer. Rasmus har arbejdet som udvikler i over ni år, hvoraf han de seneste to år har arbejdet i en anden startup-virksomhed. Rasmus sidder hovedsageligt med API (Application Programming Interface) og gør brug af nye metoder og viden, der er tilpasset en fast-paced virksomhed i et hurtigt voksende marked. Rasmus er desuden god til at tegne Anders And og kan blære sig med at have vundet andenpladsen i en Anders And tegnekonkurrence.

Claudiu Robciuc

Claudiu Robciuc

Developer

Claudiu Robciuc

Developer

Claudiu er udvikler hos Brickshare, hvor han arbejder som IT-problemknuser og er med til at udvikle og bygge Brickshares investeringsplatform. Claudiu har altid haft en passion for teknologi og en interesse i matematik, fysisk og IT. Han er uddannet fra KEA, hvor han har læst programmering og er altid klar på en udfordring eller to i udviklingen af nye features. Claudiu har tidligere arbejdet i mindre IT-projekter som freelancer, og han har tidligere været i praktik hos ATEA Denmark, hvor han har udviklet software løsninger til deres interne platforme. I sin fritid holder Claudiu af at læse, høre musik, tage på vandreture, og så har han dyrket kampsport, siden han var helt lille.

Martynas Marcenko

Martynas Marcenko

Front-end designer

Martynas Marcenko

Front-end designer

Martynas arbejder med design og front-end udvikling hos Brickshare. Han er lidt af en rockstar med både kreative designer evner og teknisk indsigt, som kun forstærkes af hans perfektionisme. Inden Brickshare arbejdede Martynas som freelance designer og front-end udvikler i tre år, og han har en baggrund som produktmanager indenfor møbelindustrien. Martnynas elsker hvidløg, spiser pickles direkte fra glasset og så var der dengang han næsten satte ild til en sauna.

Lars Bengtsson

Lars Bengtsson

DevOps Engineer

Lars Bengtsson

DevOps Engineer

Lars’ rejse med Brickshare begyndte først som investor på platformen, dengang vi stadig kun havde tre ansatte. I dag arbejder Lars som DevOps Engineer hos Brickshare, hvor han skal sørge for kvalitetssikring og stabilitet af systemerne samt en skalering af investeringsplatformen. Før Lars landede hos Brickshare havde han sin daglige gang hos Danske Spil, hvor han primært sørgede for, at danskespil.dk blev passet og plejet. Teknologi af alskens slags er lige Lars, men der var også den ene gang, hvor Lars reciterede egne digte til kulturnatten.

Jan Frederiksen

Jan Frederiksen

Quality Assurance Engineer

Jan Frederiksen

Quality Assurance Engineer

Jan har arbejdet professionelt med software siden 2004. Det hele startede som en fritidsaktivitet tilbage i 1990 med et Amiga-kursus på ungdomsskolen, hvor Jan blev inspireret til at lave sine egne små spil. Jan er yderst detaljeorienteret og besidder en kvalitet, der gør, at han som regel spotter ligegyldigheder som dobbelte mellemrum i kodetekster. I sin fritid dyrker Jan forskellige former for kampsport og har gjort det de sidste 20 år. Han har dog aldrig vundet én eneste kamp. Jan nyder også at lave frivilligt arbejde og har blandt andet været ansvarlig for Flagship-baren til Distortion samt en weekendlejr for børn i Mjølnerparken.

Karoly Szanto

Karoly Szanto

Software Engineer

Karoly Szanto

Software Engineer

Karoly har taget springet fra Rumænien til Danmark for at arbejde som Software Engineer hos Brickshare, hvor han skal videreudvikle investeringsplatformen med blandt andet nye produkter. Før Brickshare var Karoly Technical Manager hos 3Pillar Global, som er en amerikansk digital produktvirksomhed, hvor han arbejdede med alt fra kundekontakt til softwareudvikling. Når Karoly ikke arbejder, hygger han sig med at cykle lange ture, snowboarding, rejser verden rundt eller tryller lækre middage frem i køkkenet.

Boris Yordanov

Boris Yordanov

Software Engineer

Boris Yordanov

Software Engineer

Siden Boris var blot 14 år, har han bygget hjemmesider. Efter gymnasiet valgte han dog en anden levevej, da han begyndte at læse til civil ingeniør. Det holdt dog ikke længe, og efter fem år fandt Boris ud af, at han savnede programmering. Boris er selvlært og har siden arbejdet for flere startups, softwarevirksomheder og som freelancer. Boris er oprindeligt fra Bulgarien, men endte i Danmark for et år siden, da han valgte at studere IT på Aalborg Universitet. Et sted her imellem endte han hos Brickshare.

David Svante Hansen

David Svante Hansen

Head of Legal & Compliance

David Svante Hansen

Head of Legal & Compliance

David er Brickshares inhouse-advokat og har ansvaret for alle de juridiske aspekter hos Brickshare. Før David startede hos Brickshare, arbejdede han blandt andet en årrække hos Kammeradvokaten og hos Saxo Banking Circle, hvor han var chef for compliance og med til at etablere en ny bank i Luxembourg. David har derfor solid erfaring med regulatorisk compliance fra både advokatbranchen og den finansielle sektor. David er desuden kontorets Rusland-ekspert og taler fyldende russisk og gebrokkent serbokroatisk.

Claus Sparre

Claus Sparre

Finance Controller

Claus Sparre

Finance Controller

Claus er Brickshares ukronede cykelrytter, der har formået at cykle til Madrid sammen med en god kammerat. Når han ikke træner på de danske landeveje, sørger han for at holde styr på finanserne her på kontoret. Claus har en cand.merc.fir. og har tidligere arbejdet hos CMC Biologics og senest i Københavns Lufthavn. Claus er ama’rkaner og bor på ønskeøen sammen med sin kone og datter, mens han i sin fritid ror kajak. Ikke mindst har Claus en svaghed for god kaffe og alt, som indeholder sukker.

Peter Michael Oxholm Zigler

Peter Michael Oxholm Zigler

Bestyrelsesmedlem

Peter Michael Oxholm Zigler

Bestyrelsesmedlem

Peter Michael Oxholm Zigler er medstifter af den succesfulde online værkstedsportal, Autobutler, som blev solgt til Europas næststørste bilproducent, PSA Group, for 30 mio. euro i 2016. Peter er uddannet i marketing og business fra CBS og har henover de seneste otte år sammen med sin partner Christian Legêne arbejdet på at bringe Autobutler til tops, der i første omgang startede i en garage og endte på et trecifret millionbeløb. I dag underviser Peter Michael Oxholm Zigler på CBS og sidder i bestyrelsen for danske startups, heriblandt Brickshare.

Troels Bülow-Olsen

Troels Bülow-Olsen

Bestyrelsesformand

Troels Bülow-Olsen

Bestyrelsesformand

Troels Bülow-Olsen er tidligere øverste direktør i Totelkredit og har over 25 års erfaring fra den finansielle sektor samt en stærk profil inden for forretning og compliance. Derudover har han med sin erfaring fra Totalkredit en unik forståelse for, hvordan en virksomhed får en ide til at blomstre og samtidig formår at skabe en succesfuld forretning. I dag bruger Troels sin solide erfaring fra den finansielle sektor til at rådgive og lede virksomheder, heriblandt Brickshare.

Johan Lorenzen

Johan Lorenzen

Bestyrelsesmedlem

Johan Lorenzen

Bestyrelsesmedlem

Johan Lorenzen er tidligere venturekapitalist i investeringsselskabet Sunstone samt tidligere direktør for og investor i det finske fintech-selskab, Holvi, der i 2016 blev solgt i en millionhandel til storbanken BBVA. Johan har således med sine 10 års erfaring, som venturekapitalist og finansiværksætter, en god forståelse for fremtiden inden for finanssektoren. I dag arbejder Johan Lorenzen som specialist, rådgiver og investor for fintech-virksomheder, heriblandt Brickshare, Spiir, Grandhood og Nordic API Gateway.

Eric Korre Horten

Eric Korre Horten

Bestyrelsesmedlem

Eric Korre Horten

Bestyrelsesmedlem

Eric Korre Horten er uddannet advokat, HD(R) og partner i Mazanti-Andersen Korsø Jensen og har henover 10 år siddet som partner i Philip Advokatfirma. Eric er stærk på fast ejendom, da han rådgiver danske og internationale børsnoterede selskaber og finansielle virksomheder om børsret og kapitalmarkedsforhold, selskabsforhold samt finansiering og transaktioner med fast ejendom. Med Eric, som har over 30 års erfaring i advokatbranchen, bringes den stærke compliance ind i billedet, som er vigtig i understøttelsen af Brickshare.

Ejendomsinvestering made easy

+60 millioner i crowdfundet beløb
Sælg dine aktier til markedspris
+6000 brugere på platformen
Modtag løbende udbytte