TechBBQ 2017

by Emilie Schultz-Nybye
 
 

Den danske startup-scene var den 5.- 6. september samlet til TechBBQ 2017 i Øksnehallen. Brickshare var selvfølgelig med for at tage del i festlighederne og møde andre innovative tech-typer, iværksættere og investorer. 

TechBBQ er Danmarks største iværksætterevent, hvor erfaringsudveksling skal være med til at sætte Danmark på verdenskortet og tiltrække det internationale iværksættermiljø.   

Vi fik en velplaceret stand i Scale Up-sektionen, hvor hele holdet bag Brickshare var mødt op, for at udbrede budskabet om ejendomsinvestering. Dagene var fyldt med gode snakke, nye bekendtskaber og erfaringsudveksling med kloge kollegaer.   

Co-founder og CEO Junaid Ahmad fik også æren af at pitche på den store scene, hvor han fik fortalt om Brickshare og visionen: at gøre ejendomsinvestering til allemandseje.   

Vi hyggede også med at gå rundt på messen for at hilse på flere fra det danske startup økosystem, og vi blev blandt andet lidt klogere på Virtual reality, life science, healthtech & meget mere.    

TechBBQ bød også på en masse inspirerende paneldebatter om marketing, nye teknologier, startup økosystemet mm. Vi var blandt andet inde og høre Co-founder Thorvald Stigsen fra Momondo diskutere Branding og Performance med tidligere CMO Arthur Kosten fra Booking.com og Mat Braddy fra Just Eat. Et andet interessant oplæg var founder Ida Tins introduktion til app’en Clue og femtech-revolutionen.   

Kort sagt, TechBBQ var en stor succes.   

Tjek Facebook ud for flere stemningsbilleder lige her:

Få adgang til Brickshare før alle andre

I øjeblikket er Brickshare i beta og derfor kun tilgængeligt for udvalgte brugere.
Tilmeld dig herunder, så sender vi dig en adgangsmail indenfor et par dage.

Tusind tak for din tilmelding og interesse i Brickshare.
Vi ønsker, at være i tæt dialog med vores kunder, mens vi udvikler vores platform. Derfor er dit telefonnummer vigtigt for os.