Sådan vælger du din investeringsejendom

Emilie Schultz-Nybye
Content marketer
Inspiration   •   1 year ago
Sats alt på et enkelt investeringsprojekt eller byg dig en bred portefølje med flere ejendomme. På vores projektside kan du få en masse information om de nyeste projekter og vælge de ejendomme, du ønsker at investere i.
Under projekter kan du se en oversigt over alle de investeringsprojekter, der er åbne for nye investorer. Her kan du blandt andet læse mere om ejendommene og bydelen. Desuden kan du beregne et forventet afkast, du kan læse mere om prisudviklingen i det givne område, ejendommen ligger i – og mange andre detaljer, som er med til at sikre den transparens, vi vægter højt i vores investeringsfilosofi.


Sådan finder vi de bedste investeringsejendomme


Vi investerer hovedsageligt i nybyggeri, og vi lægger stor vægt på den arkitektoniske og bygningsmæssige kvalitet, transportmuligheder, områdets udvikling og andre faktorer, der spiller ind på ejendommens prisudvikling – også på lang sigt.  Vi udvælger ejendommene efter rådføring med et hav af eksperter i boligmarkedet. Det gælder f.eks. ejendomsudviklere og advokater fra vores bestyrelse samt mæglere, investeringsselskaber mv. Dette er med til at sikre dig en sikkerhed for, at du kun investerer i ejendomme, der af de klogeste på området vurderes at kunne give pæne afkast.


Beregn dit afkast


Hvor meget kommer du så til at tjene i løbende afkast, eller hvis du sælger din andel i boligen – dine boligaktier? Det kan du selv beregne ved hjælp af vores afkastberegner. Vælg det beløb, du ønsker at investere for, og kom med dit bud på prisudviklingen i den enkelte bolig – så får du med det samme et kvalificeret bud på, hvor stor din gevinst bliver.  

 
Hvordan fungerer investering gennem Brickshare rent teknisk?


Hvis du for eksempel investerer 10.000 kr. i en ejendom i Ørestaden, får du aktier i det tilhørende ejendomsselskab, der svarer til din andel af den samlede investering.  Når et projekt er fuldt finansieret – fuldtegnet – køber ejendomsselskabet lejligheden og lejer den ud. Så snart ejendommen er udlejet, begynder dit månedlige udbytte at blive udbetalt til din konto. Ejendomsselskabet håndterer udlejning og drift af boligen.  I selskabet afholdes en årlig generalforsamling, og du har de samme rettigheder som aktionær, som du ville have i ethvert andet aktieselskab. Hvis du gerne vil ud af din investering, kan du sælge dine aktier i ejendomsselskabet – helt på samme måde, som du ville gøre med andre aktier. 


 

Simpel ejendomsinvestering online

+18 millioner i crowdfundet beløb
+4000 tilmeldte investorer
Sælg dine aktier til markedspris
Modtag udbytte hver måned