Sådan vælger du din investeringsejendom

by Junaid Ahmad
 
 

Sats alt på et enkelt ejendomsprojekt eller byg dig en portefølje med flere ejendomme. På vores projektside kan du få en masse information om de ejendomme, du kan investere i – og vælge dem, du tror mest på. Under projekter kan du se en oversigt over alle de ejendomsprojekter, der er åbne for nye investorer. Her kan du bl.a. læse mere om ejendommene og se billeder af dem. Desuden kan du beregne et forventet afkast, du kan læse mere om prisudviklingen i det område, ejendommen ligger i – og mange andre detaljer, som er med til at sikre den transparens, vi vægter højt i vores investeringsfilosofi.

Sådan finder vi de bedste investeringsejendomme

Vi investerer mest i nyere byggeri, og vi lægger stor vægt på den arkitektoniske og bygningsmæssige kvalitet, transportmuligheder, områdets udvikling og andre faktorer, der spiller ind på ejendommens prisudvikling – også på lang sigt.  Vi udvælger ejendommene efter rådføring med et hav af eksperter i boligmarkedet. Det gælder f.eks. ejendomsudviklere og advokater fra vores bestyrelse samt mæglere, investeringsselskaber mv. Dette er med til at sikre dig en sikkerhed for, at du kun investerer i ejendomme, der af de klogeste på området vurderes at kunne give pæne afkast.

Beregn dit afkast

Hvor meget kommer du så til at tjene i løbende afkast, eller hvis du sælger din andel i boligen – dine boligaktier? Det kan du selv beregne ved hjælp af vores afkastberegner. Vælg det beløb, du ønsker at investere for, og kom med dit bud på prisudviklingen i den enkelte bolig – så får du med det samme et kvalificeret bud på, hvor stor din gevinst bliver.  
 
Hvordan fungerer investering gennem Brickshare rent teknisk?

Til hvert boligområde – f.eks. Ørestaden i København - har vi et samarbejde med et ejendomsselskab, der har specialiseret sig i at investere i det specifikke område.  Din investering bliver omdannet til aktier i dette selskab. Hvis du for eksempel investerer 10.000 kr. i en ejendom i Ørestaden, får du aktier i det tilhørende ejendomsselskab, der svarer til din andel af den samlede investering.  Når et projekt er fuldt finansieret – fuldtegnet – køber ejendomsselskabet lejligheden og lejer den ud. Så snart ejendommen er udlejet, begynder dit månedlige udbytte at blive udbetalt til din konto. Ejendomsselskabet håndterer udlejning og drift af boligen.  I selskabet afholdes en årlig generalforsamling, og du har de samme rettigheder som aktionær, som du ville have i ethvert andet aktieselskab. Hvis du gerne vil ud af din investering, kan du sælge dine aktier i ejendomsselskabet – helt på samme måde, som du ville gøre med andre aktier. 


Få adgang til Brickshare før alle andre

I øjeblikket er Brickshare i beta og derfor kun tilgængeligt for udvalgte brugere.
Tilmeld dig herunder, så sender vi dig en adgangsmail indenfor et par dage.

Tusind tak for din tilmelding og interesse i Brickshare.
Vi ønsker, at være i tæt dialog med vores kunder, mens vi udvikler vores platform. Derfor er dit telefonnummer vigtigt for os.