Mød Brickshare til InvestorDagen 2018

Emilie Schultz-Nybye
Content marketer

I marts kan du møde Brickshare til InvestorDagen i København, hvor du blandt andet kan høre Brickshares medstifter og CEO, Junaid Ahmed, på scenen kl. 14.00. Her vil Junaid fortælle om Brickshares visioner samt fremtidens teknologiske platforme for ejendomsinvesteringer.

InvestorDagen er Danmarks største messe for investorer, hvor du kan blive inspireret til nye investeringer.

Messen er arrangeret af Dansk Aktionærforening og afholdes torsdag den 22. marts 2018 fra kl. 13-21 på Radisson Blu Scandinavia Hotel på Amager.

Du kan tilmelde dig InvesterDagen helt gratis med rabatkoden VIPBrickshare2018, hvorefter du får en billet til 0 kr., og sparer 150 kr. 

På selve dagen kan du blandt andet opleve:

Agillic, Conferize, Happy Helper, Lundbeck, Nasdaq, Nordnet, Nuevolution, Saniona, SKAT, Sparindex, Stonehenge, Tavex og Zealand Pharma. 

Vi glæder os meget til at deltage og hilse på en masse interessante investorer, og ikke mindst til at fortælle om Brickshares fremtidsvisioner. Med en kapitalindsprøjtning på ti millioner kroner fra blandt andet Seed Capital og PreSeed Ventures kan vi nu udvide og styrke vores platform for ejendomsinvesteringer.  

Vi er allerede godt på vej med hele syv crowfundet lejligheder, og i januar blev et af vores seneste projekter på Nørrebro og Nordvest fuldtegnet på blot en uge. Dette er en ny rekord og vidner om en stor interesse for ejendomsinvesteringer.  

Du kan læse mere om InvestorDagenher. 

Ejendomsinvestering made easy

+30 millioner i crowdfundet beløb
Sælg dine aktier til markedspris
+4500 brugere på platformen
Modtag løbende udbytte