Fem gode grunde til at investere i Valby

Emilie Schultz-Nybye
Content marketer

Valbys beliggenhed, byliv og grønne områder er med til at gøre Valby til en unik og charmerende bydel med et stort investeringspotentiale.

Valby Bakke, ZOO-tårnet og Nordisk Films studier er alle ikoniske symboler på Valby, som også er kendt som hjem for de folkekære film om forbryderbanden, Olsen Banden. Men meget er sket siden, og i dag byder Valby på alt fra hyggelige villakvarterer til sprudlende og eftertragtet nybyggeri. 

I 1800-tallet var Valby en landsby, og med Valby Bakke og voldene omkring København, virkede afstanden mellem Valby og København stor. Voldene blev med årene revet ned, og i 1900-tallet fik Valby et af Danmarks største industrikvarterer. 

I dag er industrikvarteret forvandlet til et levende bykvarter, hvor alt er inden for rækkevidde. Afstandene er blevet mindre, og Valby er blevet en integreret og vigtig del af København med hippe naboer såsom Vesterbro og Frederiksberg. Valbys beliggenhed, muligheder og byliv, samt respekten for bydelens kulturarv, historie, smukke arkitektur og grønne områder er med til at gøre Valby til en unik og charmerende bydel med et stort investeringspotentiale.

Fra landsby til storby

Valby er en by i bevægelse. Industrikvarteret har i dag fået nyt liv og er blevet forvandlet til nye, moderne bykvarterer, heriblandt Grøntorvet og Carlsberg Byen P/S. Bykvartererne er en imponerende og unik kombination af rekreative områder og et pulserende byliv. Med Københavns andenstørste park, historiske bygninger, mange forskellige byrum, en masse nye boliger samt et rigt erhvervs- og handelsliv er Valby forvandlet til en pulserende storby, der har det hele. 

Læs vores investeringsstrategi.

Til København på 10 minutter

Når vi leder efter nye investeringsmuligheder, er beliggenhed og transportmuligheder blandt de vigtigste faktorer. Beliggenhed og transportmuligheder er nemlig med til at sikre udlejere til din investering, og her er Valby et oplagt valg.   

Med hele syv S-togsstationer, adskillige buslinjer og en metrolinje i 2026, vil Valby inden for de næste par år blive et trafikknudepunkt for offentlig transport. Er du på cykel, er du blot 10 minutter væk fra Vesterbro, Kødbyen og Københavns Hovedbanegård. 

En by i udvikling

Industrien har stadig sin plads i Valby, og erhvervs- og handelslivet tæller både FLSmidth, Nordisk Film, Lundbeck Pharma A/S og Trafikselskabet Movia. Derudover byder Valby også på gode dagsinstitutioner og skoler, heriblandt Hotel- og Restaurantskolen, Københavns Frisørskole, Sankt Annæ Gymnasium og NEXT uddannelse København. Professionshøjskolen, UCC, Carlsberg Campus ligger blot et stop fra Valby Station. 

Valby byder også på mange indkøbs- og shoppingmuligheder og et rigt by- og caféliv med hyggelige stræder, lækre spisesteder, Valby Kino, Valbyhallen og Spinderiet, der rummer cirka 50 butikker. 

Valby, en god investeringsmulighed

Valby som investeringsbydel er en oplagt mulighed. Valbys beliggenhed, transport-, skole- og indkøbsmuligheder, erhvervs- og handelsliv samt nye boligkvarterer danner nemlig grobund for et attraktivt boligområde og dermed en stærk ejendomsinvestering. 

Du kan læse mere og investere i vores seneste investeringsprojekt i Valby her.

Ejendomsinvestering made easy

+60 millioner i crowdfundet beløb
Sælg dine aktier til markedspris
+6000 brugere på platformen
Modtag løbende udbytte