Få mere ud af din pension med Brickshare

by Emilie
 
 
Ønsker du at optimere din pensionsopsparing og få det maksimale ud af din pension?    

Hos Brickshare kan du nu investere dine pensionsmidler i det favorable ejendomsmarked.

Du kan nemt og hurtigt komme i gang, hvis en andel af din pensionsformue er placeret i en bankstyret ordning. Når du investerer med pensionsmidler vil din gevinst blive beskattet med 15,4% af den samlede værdi (lagerbeskatning).   
 
Du kan derved se frem til en række fordele ved at investere med pensionspenge frem for frie midler. I forhold til en traditionel investering er der ved en pensionsopsparing tale om ubeskattede midler. Med frie midler vil din investering nemlig beskattes efter almindelige aktieavance regler (privat opsparing), dvs. 27% i skat af de første DKK 50.600 (2016) og 42% af aktieindkomst (gevinst) ud over DKK 50.600 (for ægtepar er grænsen DKK 101.200).

Få din pension til at yngle selv 
Du kan med fordel vælge at investere andele af din pension hos Brickshare – og derved få mere ud af din pensionsopsparing. Alternative investeringer såsom ejendomsinvestering kan tilbyde et langt mere stabilt afkast end tilsvarende investeringer i aktier eller obligationer.   

Hos Brickshare kan du investere i et enkelt boligprojekt eller sammensætte en bred portefølje af ejendomme. På den måde kan du opbygge en solid ejendomsopsparing til din pension. Det er desuden muligt at kombinere dine pensionsmidler med almindelig opsparing.   

Med Brickshare har du også mulighed for at få anvisningsret til den bolig, du investerer i. Det vil sige, at hvis du selv lejer boligen, får du noget af din husleje retur i form af huslejeindtægter.    

Ved sådan en boligsituation vil det være slut med at betale husleje måned efter måned uden at få del i overskuddet fra lejeindtægterne. En ideel løsning, hvis du er på udkig efter en ny bolig til din pensionstilværelse.  

Sidst, men ikke mindst, er en af fordelene ved Brickshare, at vi kan tilbyde en likvid investering med mulighed for salg af boligaktier til markedspris.

Sådan investerer du dine pensionsmidler med Brickshare
Det er super simpelt og ikke meget anderledes, end hvis du valgte at investere med frie midler eller selskabsmidler. Vi klarer alt det praktiske for dig i forhold til køb af ejendom, udlejning etc. - det eneste du skal gøre, er at vælge, hvilke ejendomme du ønsker at investere i.     

Under projekter finder du en oversigt over vores nuværende investeringsprojekter. På vores blog kan du læse mere om Hvorfor fast ejendom er en god investering og Hvordan du tjener penge på ejendomsinvestering

Få adgang til Brickshare før alle andre

I øjeblikket er Brickshare i beta og derfor kun tilgængeligt for udvalgte brugere.
Tilmeld dig herunder, så sender vi dig en adgangsmail indenfor et par dage.

Tusind tak for din tilmelding og interesse i Brickshare.
Vi ønsker, at være i tæt dialog med vores kunder, mens vi udvikler vores platform. Derfor er dit telefonnummer vigtigt for os.