Fem fordele ved anvisningsretten

Emilie Schultz-Nybye
Content marketer

Træt af Københavns evige boligmangel? Hos Brickshare kan du nemt og bekvemt leje en af de investeringslejligheder, som du har investeret i. Det er det, vi kalder anvisningsretten.

Anvisningsretten betyder, at du som ejendomsinvestor hos Brickshare kan leje de investeringslejligheder, som Brickshare administrerer. Det vil sige, at hvis du investerer i et investeringsprojekt, kan du også skrive dig op til investeringsejendommene - og blive både investor og lejer.  

Som investor og lejer hos Brickshare får du udbetalt overskuddet fra lejeindtægter løbende og din andel af profitten, når du sælger din ejerandel.   

Læs om afkast og udbytte.

Med anvisningsretten ønsker vi at skabe en helt ny fleksibilitet i ejendomsmarkedet. Vi vil kombinere det bedste fra begge verdener: Fleksibiliteten fra lejeverdenen og afkastet fra potentielle værdistigninger på boligmarkedet. Vi vil skabe en ny og billigere boligform end de alternativer, du kender til i dag.    

Fem fordele ved anvisningsretten: 

  • Få adgang til lejligheder i moderne nybyggeri i København
  • Slut med at betale husleje uden at få del i afkastet
  • Kun en måneds depositum og ingen forudbetalt leje
  • En helt ny fleksibelt i ejendomsmarkedet
  • Få løbende udbytte fra overskuddet af lejeindtægter

Anvisningsretten kan benyttes af dig selv som investor eller af dine familiemedlemmer (bemærk dog, at der ved enkelte ejendomme kan være særlige udlejningsvilkår samt eksisterende ventelister). Anvisningsretten er dog ikke mulig for investeringer foretaget med pensionsmidler, jf. reglerne herom.

Anvisningen af ledige lejligheder sker herefter efter først-til-mølle princippet. Der differentieres ikke mellem investeringens størrelse.

Det er ikke muligt at være ”passiv” på listen. Vi ønsker at give tilbuddet til dem, som reelt har brug for en bolig her og nu. Du kan sige nej til tre boliger, hvorefter du mister din plads på ventelisten. Ønsker du at komme tilbage på listen igen, skal du blot kontakte os på hello@brickshare.dk. 

Når en investeringslejlighed bliver ledig, får de fem investorer øverst på listen tilbudt lejligheden. Investorerne har herefter fire hverdage til at acceptere tilbuddet. Er der flere interesserede, vil investeringslejligheden gå til den af investorerne, som kom først på listen. Accepterer ingen af investorerne tilbuddet, vil investeringslejligheden gå videre til de efterfølgende investorer på listen.

Hvad betyder dette for dig? 

Hos Brickshare er det slut med at kaste dine penge direkte ud over altanen som lejer. Du kan derimod se frem til at få en bid af huslejeindtægterne og sidst, men ikke mindst, kan du blive boende i investeringslejligheden, selvom du sælger din ejerandel. 

Læs om vores nyeste investeringsprojekter her.

Ejendomsinvestering made easy

+60 millioner i crowdfundet beløb
Sælg dine aktier til markedspris
+6000 brugere på platformen
Modtag løbende udbytte