Fem fordele ved anvisningsretten

by Emilie
 
 

Træt af Københavns evige boligmangel? Hos Brickshare kan du nemt og bekvemt leje en af de lejligheder, som du har investeret i. Det er det, vi kalder anvisningsretten.    

Anvisningsretten betyder, at du som ejendomsinvestor hos Brickshare kan leje de lejligheder, som Brickshare administrerer. Det vil sige, at hvis du investerer i et boligprojekt, kan du også skrive dig op til boligen - og blive både investor og lejer.   

Som investor og lejer hos Brickshare får du udbetalt huslejeindtægter hver måned og din andel af profitten, når du sælger din ejerandel.     

Med anvisningsretten ønsker vi at skabe en helt ny fleksibilitet i ejendomsmarkedet. Vi vil kombinere det bedste fra begge verdener: Fleksibiliteten fra lejeverdenen og afkastet fra potentielle værdistigninger på boligmarkedet. Vi vil skabe en ny og billigere boligform end de alternativer, du kender til i dag.      

Fem fordele ved anvisningsretten: 

· Få let adgang til lejligheder i flot, moderne nybyggeri 
· Slut med at betale husleje uden at få del i afkastet 
· Kun en måneds depositum og ingen forudbetalt leje 
· En helt ny fleksibelt i ejendomsmarkedet 
· Få løbende udbetalt udbytte fra huslejeindtægter  

Hvad betyder dette for dig? 

Hos Brickshare er det slut med at kaste dine penge direkte ud over altanen som lejer. Du kan derimod se frem til at få en bid af huslejeindtægterne og sidst, men ikke mindst, kan du blive boende i lejligheden, selvom du sælger din ejerandel. 

Du kan prøve vores afkastberegner og se, hvad en investering hos Brickshare kan gøre for dig. Prøv beregneren lige her.

Få adgang til Brickshare før alle andre

I øjeblikket er Brickshare i beta og derfor kun tilgængeligt for udvalgte brugere.
Tilmeld dig herunder, så sender vi dig en adgangsmail indenfor et par dage.

Tusind tak for din tilmelding og interesse i Brickshare.
Vi ønsker, at være i tæt dialog med vores kunder, mens vi udvikler vores platform. Derfor er dit telefonnummer vigtigt for os.