Blog

Investering
Læsetid:5 min | Oktober 12

Hvad er afkast og udbytte? Og hvad er sammenhængen mellem afkast og udbytte, når du investerer i fast ejendom? Det finder du svaret på i mit første blogindlæg, hvor du kan blive klogere på investering i fast ejendom.

Thomas Midtgaard
Head of Finance
Kulturen og virksomheden
Læsetid:3 min | Oktober 04

Hos Brickshare har vi fået intet mindre end seks nye kollegaer ombord og står nu med et stærkt hold på 20 ansatte. Dette skaber i høj grad mere kapacitet til videreudvikling af Danmarks prisvindende platform samt nye og innovative produkter, så Brickshare samlet kan skabe den bedste kundeoplevelse for jer.

Rit Christensen
Communication & PR
Investering
Læsetid:1 min | September 20

Danmarks største iværksætterevent, TechBBQ, løber af stablen den 24. september 2018. Da Brickshare deltog sidste år, fik Founder og CEO Junaid Ahmad æren af at dele visionen om at gøre ejendomsinvestering til allemandseje. Dagen i dag står Brickshare med en kapitalindsprøjtning på 10. mio. kr. og her fortæller Junaid om fundraising-rejsen.

Rit Christensen
Communication & PR
Kulturen og virksomheden
Læsetid:5 min | September 14

Brickshare drives af passionerede medarbejdere, som alle har en ambition om at gøre ejendomsinvestering til allemandseje. De næste par måneder vil vi bringe interviews med folkene bag Brickshare, så du kan komme tættere på virksomheden og menneskene bag.

Emilie Schultz-Nybye
Content marketer
Kulturen og virksomheden
Læsetid:3 min | September 05

Vi vandt Årsprisen til Estate Media Prisen 2018, som hvert år uddeles til dygtige aktører i ejendomsbranchen. Vi er meget beæret over denne anerkendelse og stolte over at være en del af et ejendomsmarked i hurtig forandring.

Emilie Schultz-Nybye
Content marketer

Ejendomsinvestering made easy

+30 millioner i crowdfundet beløb
Sælg dine aktier til markedspris
+4500 brugere på platformen
Modtag løbende udbytte