Betingelser

 

1. Indledning

BrickShare udbydes af Nordic Property Exchange AB (Nr. 559075-2233), med kontor på: (Howitzvej 60, 2000 Frederiksberg. Tlf. +45 71 99 26 22, e-mail: [email protected] )

2. Dine kontaktoplysninger

På www.brickshare.dk kan du give os dine kontaktoplysninger, hvis du vil inviteres til at bruge BrickShare Platform.

Du skal oplyse:

  • Dit navn
  • Din e-mail

Du skal sikre, at din e-mail adresse er korrekt og opdateret.

3. Invitationer

Vi kontakter løbende de brugere, der inviteres til at prøve BrickShare. Vi kan desværre ikke garantere, at alle vil blive tilbudt at prøve BrickShare. Vi har ret til vilkårligt og uden særlig begrundelse at udvælge de brugere, der tilbydes at prøve BrickShare.

4. Samtykke til behandling af personoplysninger og kontakt

BrickShare er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Vi opbevarer dine oplysninger i overensstemmelse med reglerne i persondataloven. Dine oplysninger videregives ikke til andre uden dit udtrykkelige samtykke. Når du registrerer dig på BrickShare giver du samtykke til, at vi løbende kan kontakte dig på din e-mail om BrickShare med f.eks. din brug af BrickShare, produktrelaterede nyheder og brugerundersøgelser om BrickShare. Hvis du deltager i at prøve BrickShare eller deltager i en brugerundersøgelse om BrickShare, bruger vi dine oplysninger til forbedring og videreudvikling af BrickShare. Vi bruger også dine oplysninger til statistiske formål. Du kan altid kontakte BrickShare for at få at vide, hvilke oplysninger, der er registreret om dig i BrickShare. Hvis de registrerede oplysninger ikke er korrekte, kan du kontakte BrickShare for at få dem rettet.

5. Sletning af dine oplysninger

Hvis du ønsker at slette dine oplysninger i BrickShare, skal du kontakte os på [email protected], hvorefter vi vil slette dine oplysninger hurtigst muligt. Bliver du ikke inviteret til at bruge BrickShare, vil vi sørge for at slette dine oplysninger efter prøveperiodens udløb. Vi kan til en hver tid vælge ikke at udbyde BrickShare og vil i det tilfælde slette dine oplysninger.

6. Ansvar og ansvarsbegrænsning

BrickShare er ansvarlig efter dansk rets almindelige regler. BrickShare har intet ansvar for eventuelle fejl og mangler på BrickShare.dk, herunder hvis BrickShare periodisk måtte være ude af drift. Vi vil hurtigst muligt rette eventuelle fejl.

7. Immaterielle rettigheder

BrickShare har ophavsret og ejendomsret til brickshare.dk, herunder hjemmesiden og funktionerne i BrickShare. Gengivelse, kopiering, fremvisning, overdragelse, offentliggørelse eller anden form for brug af indholdet på BrickShare.dk må ikke finde sted uden BrickShares forudgående skriftlige samtykke. Du kan dog downloade og kopiere informationer og materiale til personlig og ikke-kommerciel brug. Varemærker eller logoer må ikke gengives, kopieres, fremvises, overdrages eller offentliggøres i nogen form, uden at vi først har givet skriftligt samtykke hertil.

8. Lovvalg værneting

Betingelserne og enhver tvist, der udspringer af disse betingelser, er underlagt dansk ret og skal behandles ved en dansk domstol.

9. Kontakt

Har du brug for at kontakte os, kan du skrive til: [email protected] eller ring til os på 71 99 26 22.
 

Simpel ejendomsinvestering online

+18 millioner i crowdfundet beløb
+4000 tilmeldte investorer
Sælg dine aktier til markedspris
Modtag udbytte hver måned